HCDB

LIGA NATIONALA

Inter de Liga Campionilor, la Braila. Samara Da Silva a semnat pe doua sezoane cu Dunarea



Conducerea clubului a reusit sa obtina semnatura interului stang de la echipa de Liga Campionilor, Krim Mercator, Samara Da Silva Vieira.
Samara a evoluat in urma cu un sezon la SCM Ramnicu Valcea echipa cu care a castigat un titlu de Campioana, medalia de argint la Cupa Romaniei dar este si detinatoarea de Super Cupa Romaniei. Sezonul trecut ea a reusit alaturi de SCM Ramnicu Valcea sa ajunga pana in sferturile de finala a Ligii Campionilor.

Viteza, precizia in aruncare dar si siguranta in aparare o fac pe Samara o jucatoare complexa care face ambele faze in joc, atat atac cat si aparare.

Imbraca tricoul nationalei Braziliei din 2015 iar in aceasta vara va participa la Olimpiada de la Tokyo alaturi de nationala sa.
Da Silva vine la Dunarea Braila de la echipa din Slovenia, Krim Mercator, echipa la care este principala marcatoare, in editia din acest an a Ligii Campionilor, avand un numar total de 67 de goluri.
In 2019, cand se afla in Romania, Samara a primit distictia de cea mai buna aparatoare din Liga Nationala.

“Sunt fericita ca revin in Romania si nerabdatoare sa ma intalnesc cu suporterii romani. Vin la Braila motivata sa ajut clubul sa atinga obiectivele si sunt incantata de proiectul pe care il are aceasta echipa.  Cu totii suntem jucatori profesionisti si sunt sigura ca vom muncii ca sa avem rezultate.
Ma bucur ca am in echipa cateva coechipiere pe care le stiu foarte bine si imi doresc ca impreuna cu antrenorul sa avem un sezon foarte bun . Morten este un profesionist si sunt sigura ca ne va pregati asa cum trebuie pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru club”, a declarat Samara Da Silva.


“Samara este o jucatoare complexa care face ambele faze in joc, dar si o jucatoare polivalenta care poate evolua oriunde la linia de 9 metri. Este o luptatoare in aparare dar are si siguranta in faza de atac, in acest sezon fiind principala marcatoare in Liga Campionilor a echipei Krim. Ne bucuram ca va face parte din echipa noastra”, a declarat presedintele HC Dunarea Braila, George Caranica.

Parteneri EHF

Sponsori